Elküldött Viber üzenetek törlése lépésről lépésre

Szerző: drDROID

Bizonyára mindenkinek ismerős az a pillanat, amikor egy üzenet, vagy kép elküldése után vesszük csak észre, hogy más a címzett, mint akit szerettünk volna. Szerencsére a Viber egyik remek újdonsága, hogy ezentúl lehetőségünk van nem csak a saját, de a címzett fél telefonjáról is azonnal törölni a félrement üzeneteket. A funkció nem csak a két fél közötti, hanem a csoportos csevegésekben is működik. Az üzeneteket törölhetjük kizárólag a saját telefonunkról, vagy akár minden címzett készülékéről is, így a jövőben nem kell aggódnunk az elrontott, megbánt üzenetek miatt, hiszen bármikor törölhetjük őket véglegesen.

Ez is érdekelhet: Mit jelentenek a Viber elérhető és a Viber megtekintve státuszok?

Fontos megjegyezni, hogy a mástól kapott üzeneteket, természetesen csak a saját készülékünkről van lehetőségünk törölni, a küldő fél telefonjáról nem.

Hogyan lehetséges az, hogy mások telefonjáról is tudunk üzeneteket törölni? Hova menti a Viber az üzeneteket?

A Viber alkalmazás a csevegéseinket nem a telefonunkon, hanem a Viber szerverein tárolja szigorúan titkosítva. Ez teszi lehetővé, hogy mások készülékéről is el tudjuk távolítani a saját üzeneteinket.

Tudni fogja a címzett fél, hogy töröltem egy üzenetet?

Igen, az üzenet törlését mindenkinél, aki a csevegésben részt vett, értesítés jelzi.

Viber üzenet törölve

Viber üzenet törölve

Viber üzenetek törlése útmutató

Bármikor bármelyik üzenetünket lehetőségünk van törölni, azonban az alábbiakat érdemes tisztázni:


  • Mások által küldött üzeneteket csak a saját készülékünkről van lehetőségünk törölni.
  • Törölt üzenetet a későbbiekben nincs módunk visszaállítani.
  • Előfordulhat, hogy a címzett fél már a törlés előtt elolvasta az üzenetünket.

Ez is érdekelhet: Viber letiltás beállítása részletes útmutató

Viber üzenetek törlése saját magunknál

Viber üzenet törlése saját magamnál

Viber üzenet törlése saját magamnál

  • Nyissuk meg a Viber alkalmazást, majd a csevegést, amelyből az üzenetet törölni szeretnénk.
  • Érintsük meg hosszan a törölni kívánt üzenetet, majd a felugró menüben válasszuk a Törlés saját magamnál opciót.
  • Attól függően, hogy a saját magunk által küldött üzenetet, vagy mástól beérkezettet szeretnénk törölni, két fajta menü fog megjelenni. Ahogy fentebb is említettük, csak a saját üzeneteink esetében aktív a Törlés mindenkinél funkció.

Viber üzenetek törlése mindenkinél

Viber üzenet törlése mindenkinél

Viber üzenet törlése mindenkinél

  • Nyissuk meg a Viber alkalmazást, majd a csevegést, amelyből az üzenetet törölni szeretnénk.
  • Érintsük meg hosszan a törölni kívánt üzenetet, majd a felugró menüben válasszuk a Törlés mindenkinél opciót.
  • A felugró ablakban erősítsük meg a törlési szándékunkat az Igen gomb segítségével.
  • Az üzenet törlésre kerül, amelyet egy üzenet jelez a csevegésünkben.
  • Fontos! Az üzenet törléséről a partnereink hasonló értesítést látnak!
Viber üzenet törölve

Viber üzenet törölve

Viber üzenetek csoportos törlése egyszerre

Lehetőségünk van a Viber üzeneteket nem csak egyenként, hanem csoportosan, egyszerre többet kijelölve is törölni az alábbiak szerint.

Viber üzenetek csoportos törlése

Viber üzenetek csoportos törlése

  • Nyissuk meg a Viber alkalmazásban a csevegést, amelyben üzeneteket szeretnénk törölni.
  • Érintsük meg a jobb felső sarokban a menü ikont, majd a lenyíló menüben válasszuk az Üzenetek szerkesztése lehetőséget.
  • Az üzeneteket megérintve jelöljük ki, amelyeket törölni szeretnénk.
  • Amennyiben minden törölni kívánt üzenetet kijelöltünk, érintsük meg az alsó sávban a kuka ikont.
  • A felugró ablakban erősítsük meg a törlési szándékunkat az OK gombbal.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás


Ezek is érdekelhetnek: