Minden, amit a Messenger titkos beszélgetésről tudni érdemes

Szerző: drDROID

A Messenger titkos beszélgetés funkciójának segítségével lehetőségünk van titkosított, rajtunk kívül senki más által nem látható csatornán csevegni. A titkos csevegésekben küldött és fogadott üzenetek kizárólag azon a készüléken jelennek meg, amelyen létrehoztuk, elolvastuk őket. Tehát a telefonunkon elolvasott titkos csevegést nem fogjuk tudni megnézni a számítógépünkön. Továbbá időzárat is van lehetőségünk beállítani, ami a Snapchathez hasonlóan automatikusan megsemmisíti az elküldött üzeneteinket a meghatározott időintervallum lejárta után.

Ez is érdekelhet:Viber titkos csevegés, minden, amit tudni érdemes!

A legfontosabb tudnivalók a messenger titkos beszélgetésről

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amelyek elengedhetetlenek a titkos csevegés használatához.

Miért látok több csevegést is ugyanazzal az emberrel?

A normál és a titkos csevegések teljesen elkülönülnek egymástól, így ha valakivel normál és titkos beszélgetést is folytatunk, akkor az két, teljesen különálló csevegésként fog megjelenni.

Miket lehet titkos csevegésben küldeni?

  • Üzenetek
  • Képek
  • Matricák
  • Videók
  • Hangfelvételek

És miket nem?

  • Csoportos üzenetek
  • GIF-ek
  • Hang- vagy videohívás
  • Fizetések

Aktiváljuk a titkos beszélgetések funkciót

Ahhoz, hogy titkos csevegést tudjunk kezdeményezni, először aktiválnunk kell a funkciót.


Messenger titkos beszélgetések aktiválása
Messenger titkos beszélgetések aktiválása
  • Nyissuk meg a Messenger alkalmazást a telefonunkon.
  • Érintsük meg a bal felső sarokban a profilképünket a Beállítások menü megnyitásához.
  • Görgessünk lefelé, míg meg nem találjuk a Titkos beszélgetések menüpontot. Érintsük meg.
  • A kapcsoló segítségével aktiváljuk a Titkos beszélgetések funkciót.
  • A felugró ablakban erősítsük meg az aktiválási szándékunkat.

Hogyan indíthatunk titkos csevegést?

Messenger titkos beszélgetés indítása
Messenger titkos beszélgetés indítása

Androidon

  • Nyissuk meg a telefonunkon a Messenger alkalmazást.
  • Érintsük meg a jobb felső sarokban a toll ikont.
  • A megnyíló ablakban érintsük meg a jobb felső sarokban a titkosítás kapcsolót.
  • Érintsük meg az ismerősünket, akivel titkos csevegést szeretnénk indítani.

vagy

  • Nyissunk meg egy csevegést azzal a partnerünkkel, akivel titkos csevegést szeretnénk indítani.
  • Érintsük meg a jobb felső sarokban a bekarikázott i ikont.
  • Érintsük meg a Titkos beszélgetés megnyitása sort.

iPhone

  • Nyissuk meg a telefonunkon a Messenger alkalmazást.
  • Érintsük meg a jobb felső sarokban a toll ikont.
  • A megnyíló ablakban érintsük meg a jobb felső sarokban a titkosítás ikont.
  • Érintsük meg az ismerősünket, akivel titkos csevegést szeretnénk indítani.

Mire jó a Messenger titkos beszélgetés kulcs?

Minden messenger felhasználóhoz, aki titkos beszélgetést folytat, tartozik egy egyedi kulcs. A kulcs arra szolgál, hogy a titkos csevegésben résztvevők megbizonyosodhassanak arról, hogy az üzeneteik titkosítva vannak. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy összehasonlítsuk a saját telefonunkon megjelenő készülékkulcsot az ismerősünk készülékén megjelenő kulccsal. Természetesen ezeknek meg kell egyezniük.

Messenger titkos beszélgetés kulcs
Messenger titkos beszélgetés kulcs
  • Nyissunk meg egy titkos beszélgetést valakivel.
  • Érintsük meg a jobb felső sarokban a bekarikázott i ikont. A beszélgetés menüjének megnyitásához.
  • Érintsük meg a Partnerünk kulcsai sort. Ekkor láthatjuk a partnerünk készülékéhez tartozó titkos kulcsot.
  • Nyissuk meg partnerünk készülékén is a titkos csevegésünket, majd érintük meg a jobb felső sarokban a bekarikázott i ikont.
  • Az ő készülékén a Kulcsaid menüpontot kell választanunk.
  • Ekkor vessük össze a saját és a partnerünk készülékén látható titkos kulcsokat. Ha megegyeznek, biztosak lehetünk a titkosításban.

Messenger titkos beszélgetések visszanézése

  • Titkos beszélgetést kizárólag azon a készüléken tudunk visszaolvasni, amelyen eredetileg is elolvastuk az üzeneteket. Tehát a mobiltelefonon fogadott titkos csevegéseket nem tudjuk számítógépen is elolvasni.
  • Az időzített, önmegsemmisítő üzeneteket a beállított intervallum után nem tudjuk visszaolvasni.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás


Ezek is érdekelhetnek: